Klarfinans markedsfører Digifinans sin tjeneste,
en finansagent for flere långivere

Dine Fordeler
  • Sjekk om du kan få et billigere lån
  • Helt uforpliktende og gratis for deg
  • Du velger det tilbudet som gir deg den
    laveste renten og mest besparing.
SLIDER
25.000 kr.
500.000 kr.
SLIDER
1 år
15 år
Estimert månedlig avdrag
0 kr.
Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%.
Lånegiverne gjør sine tilbud basert på kundespesifikk informasjon og individuell vurdering. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer normalt mellom minst 9,2 % og maksimalt 33,3 %. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1–15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 25.000 kr. - 500.000 kr.

Klarfinans markedsfører Digifinans / Salus Group sin tjeneste, en finansagent som formidler søknaden din til 14 långivere. På den måten konkurrerer flere långivere om å få deg som kunde. Det sikrer deg den beste renten og de beste vilkårene. Digifinans er ett sekundært navn til Salus Group – en låneagent som er aktiv i Norge, Finland og Danmark.

Du søker trygt og sikkert gjennom agentens (Digifinans) online søknadskjema på nästa sida, informasjonen du oppgir i detta søknadsskjemaet blir øyeblikkelig och endast registrert hos DigiFinans.

Har du flere dyre smålån eller avdragsbetalinger? Digifinans hjelper med å slå sammen disse lånene for en smartere låneløsning. Finansagenten håndterer prosessen, enten du søker om forbrukslån eller det å refinansiere eksisterende smågjeld.

Et forbrukslån er et lån hvor du selv bestemmer hva pengene skal brukes til. Har du for eksempel kredittkort eller annen smågjeld vil renten ofte være gunstigere ved å samle alt i ett lån.

En prosess du selv kan følge med. Når du har fylt ut og fullført søknadsskjemaet, vil du bli overført til nettstedet hvor du selv kan velge det lånetilbudet som passer nettopp ditt behov. Lånetilbudene fremvises tydelig – velg det lånet som passer best for deg og din situasjon.